Τεχνολογικές Συνεργασίες

Οι πιο εδραιωμένες εταιρείες στον κόσμο χρησιμοποιούν το Pivotal. Μέσω της Pivotal πλατφόρμας, των εργαλείων και της μεθοδολογίας που προσφέρονται, αυτές οι εταιρείες μέσω καινοτομιών έχουν μειώσει το χρόνο διάθεσης των εφαρμογών τους στην αγορά.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Η VMware βοηθά στην μετάβαση των οργανισμών στην ψηφιοποίηση για να εκμεταλλευτούν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το virtualization.Το λογισμικό VMware περιλαμβάνει cloud, networking και ασφάλεια, καθώς και digital workspace.

Ως συνεργάτης της VMware Elite Technology Alliance, η Bitdefender συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τη VMware, και είναι η πρώτη που υποστηρίζει το VMware NSX-T Data Center και προηγούμενο και το NSX Guest Introspection Guest για Linux. Το Bitdefender GravityZone SVE, μια λύση VMware Ready, προσφέρει βραβευμένoυς μηχανισμούς άμυνας νέας γενιάς για την προστασία των servers και των VDI που εκτελούνται σε vSphere, NSX και VMware Cloud σε AWS περιβάλλοντα Παράλληλα επιτρέπει την αποτελεσματική κεντρική διαχείριση ασφάλειας βελτιώνοντας την αξιοποίηση της υποδομής και την εμπειρία του τελικού χρήστη.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Η Nutanix καθιστά την υποδομή αόρατη, επιτρέποντας στα τμήματα πληροφορικής να επικεντρωθούν στις εφαρμογές των οργανισμών. Η cloud πλατφόρμα της Nutanix αξιοποιεί την web-scale τεχνολογία για να μεταφέρει όλη την υποδομή σε ένα software-defined με machine intelligence. Το αποτέλεσμα είναι η βελτιωμένες αποδοσεις, η υποδομή σε cloud και το mobility των εφαρμογών.

Ως μια πιστοποιημένη Nutanix AHV-Ready λύση, το Bitdefender GravityZone® για εικονικά περιβάλλοντα προστατεύει τις Nutanix υποδομές.

Ξανασχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για hyperconverged datacenter, το GravityZone συμβάλλει στη διασφάλιση της συμμόρφωσης μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος, απλοποιώντας  τη διαχείριση όλης της υποδομής μέσα από μία κονσόλα.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Με κορυφαίες τεχνολογίες στο cloud, στο networking και στο virtualization, η Citrix χρησιμοποιεί τα mobile workstyles και τις cloud υπηρεσίες, για να μετατρέψει τα σύνθετα IT σε απλούστερα και πιο προσιτά για 260.000 οργανισμούς.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Τα  Amazon Web Services (AWS) παρέχουν μια εξαιρετικά αξιόπιστη και χαμηλού κόστους πλατφόρμα υποδομής στο cloud που εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο, με data centers σε τοποθεσίες όπως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία και πελάτες σε όλους τους τομείς.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Μέσω του  Independent Software Vendor (ISV), η Bitdefender έχει πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Ως ένας συνεργάτης της Microsoft, αξιοποιεί αυτή τη συνεργασία για να σχεδιάζει και να προσφέρει λύσεις ποιότητας που είναι βελτιστοποιημένες για την πλατφόρμα της Microsoft.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Back to top Back to top